Aitat

Idyllisten aittojen kiireetön tunnelma houkuttaa majoittumaan

Hyppää pois kiireestä maaseudun rauhallisuuteen - tule Kolmeen Aittaan. 
Tilalla on kolme aittaa - Veijola, Iikkala ja MaijalaKolme Aittaa yllättää sinut viihtyisyydellään, mukavuudellaan ja varustelutasollaan! Niiden lisäksi asiakkaidemme käytössä on tyylikäs eräkämppä läheisen, monipuolisena lintujärvenä ja harvinnaislaatuisena kosteikkoalueena tunnetun Kivijärven rannalla.

Saunan jälkeen kannattaa ottaa ihan rennosti. 

Tilan kokonaismajoituskapasiteetti on 10-15 henkilöä. Myös tilan päärakennus voidaan tarvittaessa luovuttaa majoituskäyttöön. 

Majoittujien käytössä on ihan rannan tuntumassa hyvin varustettu kesäkeittiö, kauniisti suoraan Oulujärveen avautuva rantapaviljonki sekä tilan huoltorakennus. Ja meiltä löytyvät luonnollisesti ne vapaa-aikaan  kuuluvat itsestäänselvyydet: puulämmitteiset pihasauna ja eräkämpän sauna.
Maijala on aitoista se vasemmanpuoleinen, Iikkala sen oikealla puolella.
Maijalan rauhallisuudessa viihtyy.
Iikkala on parvellinen aitta, joka on nimetty Iisakki Huovisen, Pentti Huovisen isoisän, maanviljelijän ja herastuomarin mukaan.  Iisakki oli pidetty ja tunnettu mies omalla alueellaan. Samoin hänen aittansa Iikkala on paikka, jossa majoittuja varmasti viihtyy!

Veijolassa on mukavuuksia tarjolla vähän enemmän. Myös oma pikkukeittiö. 
Maijala on kastettu Iikan Amerikkaan muuttaneen sisaren mukaan. Siksi Maijala onkin Iikkalaa vaaleampi ja hempeämpi. Pentti on kätevänä käsistään rakentanut aittojen eteen isot oleskeluterassit, jotka antavat mukavasti lisää oleskelutilaa ja lisäävät viihtyvyyttä.

Talvilämpimässä Veijolassa viihtyy. 
Kolmen Aitan aitoista Veijola on uusin ja hyvin varustettu, pieni talvilämmin huvila, jonka omassa keittiössä voit kokkailla tai loikoilla ja vaikkapa lueskella omasta pikkukirjastosta löytyviä teoksia.

Piskuinen Väinölä. 
Piskuinen Väinölä on kylällä asuvan Väinö Karjalaisen entinen savusauna, joka elää tilalla uutta elämänsä. Aitta on myös sopiva nukkumapaikka lapsille tai lapsenmielisille!Monipuolista maaseutumatkailua

Kolme Aittaa on Pentti Huovisen perustama maaseutumatkailuyritys Vaalan Salmenrannan kylällä. Paikka tarjoaa lomailijalle idyllisen majoituksen lisäksi aimo annoksen luonnon harmoniaa, ainutlaatuisia elämyksiä ja sopivasti maalaismaista luksusta.

Majoitustiloina toimivat tyylikkäät aitat ovat huolella ja harkiten rakennetut. Kaikki majoitustilat on eristetty ja sähköistetty - niissä on luonnollisesti myös lisälämmönlähteet. Ja telkku, nou hätä.

Majoittuvat asiakkaamme saavat käyttää vapaasti pihasaunaa, rantapaviljonkia, kesäkeittiötä ja huoltorakennusta. Vuokraveneellä pääsee verkoille tai uistelemaan. Savusaunakin lämpiää tilauksesta.

Oulujärvessä on kirkkaat vedet. 
Perhelomailua parhaimmillaan

Myös koiraperheet ovat lämpimästi tervetulleita majoittumaan Salmenrannalle.

Tilan vahti saksanseisoja Repe on luonteeltaan leppoisa ja hyvin suvaitsevainen.

Mutta pieni varoituksen sana:
- älä heitä Repelle keppiä!KUVAT - JP KORPI-VARTIAINEN ©2014  - CC BY-NC-SA 2.0 - https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.0/