Aitat

Kolme Aittaa Tmi
Idyllisten aittojen kiireetön tunnelma houkuttaa majoittumaan

Hyppää pois kiireestä maaseudun rauhallisuuteen - tule Kolmeen Aittaan. 

Tilalla on kolme aittaa - Veijola, Iikkala ja Maijala. Niiden lisäksi Kivijärven rannalla on eräkämppä.

Saunan jälkeen. 
Majoittujien käytössä on ihan rannan tuntumassa hyvin  varustettu kesäkeittiö, kauniisti suoraan Oulujärveen avautuva rantapaviljonki sekä tilan huoltorakennus. Ja meiltä löytyvät luonnollisesti ne vapaa-aikaan  kuuluvat itsestään selvästi: puulämmitteinen pihasauna 
Maijala on aitoista se vasemmanpuoleinen, Iikkala sen oikealla puolella.
Maijalan rauhallisuudessa viihtyy.
Iikkala on parvellinen aitta, joka on nimetty Iisakki Huovisen, Pentti Huovisen isoisän, maanviljelijän ja herastuomarin mukaan.  Iisakki oli pidetty ja tunnettu mies omalla alueellaan. Samoin hänen aittansa Iikkala on paikka, jossa majoittuja varmasti viihtyy!

Veijolassa on mukavuuksia tarjolla vähän enemmän. Myös oma pikkukeittiö. 
Maijala on kastettu Iikan Amerikkaan muuttaneen sisaren mukaan. Siksi Maijala onkin Iikkalaa vaaleampi ja hempeämpi. Pentti on kätevänä käsistään rakentanut aittojen eteen isot oleskeluterassit, jotka antavat mukavasti lisää oleskelutilaa ja lisäävät viihtyvyyttä.

Talvilämpimässä Veijolassa viihtyy. 
Kolmen Aitan aitoista Veijola on uusin ja hyvin varustettu, pieni talvilämmin huvila, jonka omassa keittiössä voit kokkailla tai loikoilla ja vaikkapa lueskella omasta pikkukirjastosta löytyviä teoksia.
Piskuinen Väinölä. 

Piskuinen Väinölä on kylällä asuvan Väinö Karjalaisen entinen savusauna, joka elää tilalla uutta elämänsä. Aitta on myös sopiva nukkumapaikka lapsille tai lapsenmielisille!Saksanseisoja Repe 2007-2019

Perhelomailua parhaimmillaan

Myös koiraperheet ovat lämpimästi tervetulleita majoittumaan Salmenrannalle.
KUVAT - JP KORPI-VARTIAINEN ©2014  - CC BY-NC-SA 2.0 - https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.0/