Konsertit

Oodi Oulujärvelle -konsertti 

"Oodibussi" Oulusta; ks. tiedot alempaa


Oodi Oulujärvelle -rantakonsertti la 21.7.2018 klo 15-20
ja heti sen perään klo 20- OODIN JATKOT
Alueella ravintola kaikilla herkuilla. Liput 25 €/10 €  + Oodin jatkot 10 € 
Veneilijät HUOM.sivun alaosassa teille tiedote.
Oodi Oulujärvelle -konserttialue ilmasta käsin.

Oodi tarjoilee la 21.7.2018 jälleen kattavan valikoiman suomalaista pop-, iskelmä- ja rock-musiikkia!


Vesterinen yhtyeineen aloittaa konsertin klo 15  - kuuntele | DISCO

Vesterinen on suomalainen kuudesta jäsenestä koostuva iskelmäpoppia soittava
yhtye. Tero Vesterinen teki aikoinaan coverkeikkoja eri kokoonpanolla, kunnes vuonna 2006 alkoi syntyä omia biisejä ja vuodesta 2009 Tero on levyttänyt musiikkia Vesterinen yhtyeen nimissä.
Yhtye keikkailee aktiivisesti konserteissa ja klubeilla ympäri Suomea.


Konserttia jatkaa itse Edu Kettunen Duo - kuuntele | AUTIOILLA RANNOILLA

Edu Kettunen aloitti uransa 1980-luvun alussa Broadcast-yhtyeen kitaristina, mutta siirtyi

myöhemmin soolouralle. Edu Kettusen tunnetuin kappale on “Lentäjän poika” saman nimiseltä albumilta vuodelta 1986. Aikaisemmin Edu ei tuntenut esiintyvän taiteilijan roolia omakseen, josta syystä häntä nähtiin harvoin keikkailemassa lukuun ottamatta satunnaisia hyväntekeväisyyskonsertteja. Tilanne on viime vuosina muuttunut ja Edua nähdään suuren yleisön iloksi myös konserttilavoilla.


Konsertti-illan kruunaa Tuohimaa - kuuntele | TAIVAASTA PUDONNUT

Tuohimaa on suomenkielistä poppia ja rockia esittävä yhtye, joka perustettiin Oulussa 2014.

Yhtyeen solisti Lauri Tuohimaa säveltää biisit. Yhtyeen muut jäsenet ovat basisti Olli-Pekka Karvonen ja rumpali Antti Liimatainen. 

... ja kaiken tämän lisäksi ILLAN YLLÄTYS
Murkina House Band Oodin jatkoilla


Konsertti jatkuu klo 20.00 -

OODIN JATKOT -tapahtumalla  
Liput paikan päältä 10 eur


Murkina House Band'in musiikki voidaan lokeroida useampaan genreen, mutta pääpiirteittäin monipuolista groovaavaa rockia soittava yhtye saa kuuntelijassa aikaan monia eri tunnereaktioita.

Oulu/Vaala -akselilla toimivalta Murkina House Bandiltä tuli loppuvuodesta 2018 kolmas albumi nimeltään Relationships.

Kuuntele Last ray of sunshinetäältä.
                                                                 
T U L E !       Festarijakkarat/viltti mukaan...!    

  
"Oodibussi "lähtee Oulusta 21.7.2018 klo 13.00 

Bussin reitti: 13:00 Oulu/tilausajolaituri | n. klo 13.30 Muhoksen linja-autoasema | n. klo 13.50 Utajärven SEO | n. klo 14.20 Vaalan tori -> KolmeAittaa

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu konserttiin Pentin s-postiin pentthu@gmail.com
Kirjoita nimesi, paikkakunta(lähtö), lippujen määrä. Saat maksutiedot s-postiisi
Autoon sopii 64+1 hlö. Lähtö Oulun linja-autoasemalta.

Matkan hinta: konserttilippu ja bussimatka ainoastaan 35 eur.

Voit kysyä Pentiltä lisää joko s-postilla pentthu@gmail.com tai soittamalla p. 044 302 3839

Laita päivämäärä jo kalenteriisi!

Konserttiin voi saapua myös veneellä. Laiturikiinnitykset rajalliset väylän puolella, mutta hyvällä kelillä on mahdollisuus myös ankkuroida lähelle, jolloin meiltä vene hakee teidät alueelle. Syväys laiturilla noin.1-1.4m. ja siitä heti 1.5-2m. Lahden puolella laituri ja siellä  syväystä 70-80cm. Tulo alueelle väylältä täysin kivetön "hiekkapohja".Voitte viedä myös veneenne turvallisesti lossin laituriin  (1km) ja me haemme teidät joko autolla tai veneellä maksutta. Jos suunnittelette veneellä tulemista konserttiin-ottakaa ja soittakaa Pentille ja sovitaan järjestelyt.  puh 044 3023839 tai s-postitse pentthu@gmail.com  Tervetuloa!
*   *   *   *   *
Aikaisemmat Oodi Oulujärvelle -konsertit

Kesän 2017 huikea konsertti pidettiin Kolme Aittaa -nimisen maaseutumatkailuyrityksen konserttilavalla heinäkuun viimeisenä lauantaina aivan Oulujärven rannassa.
Konsertissa olivat mukana: Melrose - Tokela | Heli Kaltiokumpu | Pirulainen - Esa Alanko

Melrose on vuonna 1981 perustettu rockyhtye, joka on musiikissaan yhdistänyt perusrockkia rockabilyyn ja rockn`rolliin. Tämä rocktrio tunnetaan loistavasta livemeiningistä, joka tehoaa yhä vain faneihin pajasta ja paikasta riippumatta. Kevättalvella 2017 yhtye julkaisi uuden herkän "I`ll Let You know-singlen". Biisissä on #sopivasti Cissee ja vähän Agentsia eli aika paljon härmää ollakseen meidän tekemä", solisti ja kitaristi Tokela summaa.

Lappilainen Heli Kaltiokumpu on uusi mielenkiintoinen artisti, jonka popmusiikissa on jännittäviä vaikutteita mm. joikulaulusta ja elektronisesta musiikista. Helin musiikissa luonto ja sen mystiikka yhdistyvät ihmisen kokoisiin tarinoihin. Tämä artisti luo varmasti unohtumattoman tunnelman Oulujärven rantaan. Helin tummansävykäs lauluääni ja huikean taidokas bändi tulkitsevat kappaleet koskettavasti - melankolisesta haaveilusta tanssinriemuun.

Pirulainen on viiden hengen orkesteri, jonka musiikki on täynnä sielun paloa, raspia ja rouheaa akustista soundia. Erinomaisena livebändinä tunnettu yhtye on vakuuttanut yleisönsä niin festareilla kuin klubeilla. Pirulaisen musiikissa on vaikutteita vanhoista iskelmistä, amerikkalaisesta blues- ja folk-tyyleistä sekä rockista. Pirulaisen musiikki tulee iholle ja saa tanssimaan. Pirulaisen solistina on karismaattinen Esa Alanko. Kuuntele Pirulaista täältä.

* * * * * 
Edellinen Oodi Oulujärvelle -konsertti pidettiin 2.7.2016
Ihan ensiksi! Aurinkoiset kiitokset ihanalle yleisölle! 
Uudenkarhea konserttilava valmistui 06/2016.
Oodi Oulujärvellä -konsertti oli yksi kesän 2016 upeimmista kattauksista: Emma Salokoski, Pirulainen ja Slowly Riders Band
Konsertin aloitti klo 17 maissa Slowly Riders Band ja orkesteri esiintyi uudestaan myös illan viimeisimpänä bändinä. Slowly Riders Band soittaa menevää musiikkia 60 - 70- luvuilta tähän päivään. Setissä on mukana rock- ja blues-klassikoita lattarirytmejä unohtamatta. Kuuntele SRB:tä täältä sekä täältäBändin Facebook-sivut löytyvät täältä.


Emma Salokoski, SRB ja Pirulainen. 
 Konsertin pääesiintyjänä oli yksi Suomen tämän hetken sielukkaimmista artisteista - Emma Salokoski. Emma aloitti klo 18 maissa. Hänen tyylilajeinaan ovat jazz, soul ja pop. Moni hänen esittämistään teoksista on hänen itse tekemiään. Konsertissa Emma esiintyy kitaristi Jarmo Saaren kanssa. Jarmo puolestaan on yksi Suomen tämän hetken arvostetuimmista jazz-kitaristeista. Lisää Emmasta ja hänen musiikistaan täälläKuuntele Emman Kiellettyjä asioita täältäEmman huikean hieno Veden alla löytyy täältä.

Emman jälkeen esiintyi Pirulainen-orkesteri. Pirulainen on viiden hengen orkesteri, jonka musiikki on täynnä sielun paloa, raspia ja rouheaa akustista soundia. Erinomaisena livebändinä tunnettu yhtye on vakuuttanut yleisönsä niin festareilla kuin klubeilla. Pirulaisen musiikissa on vaikutteita vanhoista iskelmistä, amerikkalaisesta blues- ja folk-tyyleistä sekä rockista. Pirulaisen musiikki tulee iholle ja saa tanssimaan. Pirulaisen solistina on karismaattinen Esa Alanko. Kuuntele Pirulaista täältä.

Kiitokset vielä kerran kaikille mukana olleille!
Lataa tästä kolmeaittaa.fi QR-koodi puhelimeesi
* * * * *