Konsertit

OODI OULUJÄRVELLE -KONSERTTI  la 20.7.2019

- mukana Miljoonasade, Veeti Kallio ja Hullu Elämä

HUOM. - osta liput ennakkoon täältä

Miljoonasade


Miljoonasade on suomirockin kruununjalokivi.

Miljoonasateen tarina alkoi vuonna 1983, kun Heikki Salo ja Matti Nurro perustivat
yhteisen bändin. Nykyinen kokoonpano muotoutui vuonna 1985 ja ensimmäinen single Lapsuuden sankarille julkaistiin 1986. Suositut kappaleet, kuten Marraskuu, 506 Ikkunaa,Tulkoon Rakkaus ja Runoilija ovat varmasti tuttuja suomalaiselle rock-kansalle.


Kuuntele tästä Marraskuu (kuva: kaaoszine.fi)

Veeti Kallio

Karismaattinen Veeti Kallio on luonut taiteilijauraansa niin näyttelijänä kuin laulajana. Hän on esiintynyt näyttelijänä mm.Q-teatterissa, Uuden Iloisen Teatterin musiikkikabareissa ja Turun kaupunginteatterin rockmusiikaalissa Kakolassa. Vuoden 2017 lopussa Veeti sai kiinnityksen Mamma  Mia -musikaaliin. Oodissa saamme kuulla artistin musiikkia useilta eri osaamisalueilta aina tunteikkaista sävelmistä rockiin. 


 Kuuntele Veetiä tästä - kappale "Havina".

Hullu Elämä

on räväkkää suomenkielistä poprockia soittava yhtye. Bändi on hyvin energinen ja ennalta-arvaamaton lavashown esittäjä. Laulaja Sifia Voltti on poikkeuksellisen kaunisääninen ja ottaa esiintymislavan haltuun reunasta reunaan.


Kuuntele tästä  Himo (kuvia via songwhip.com)
Kuva Oodibussi Oulusta
"OODIBUSSIT" tuovat sinut konserttialueelle Oulusta ja Kajaanista.
Oodibussien lipunmyynti käynnistynyt 12.12:sta
Linkki ennakkomyyntiin ylhäällä sivustossa.
Liput Ennakkooon 30eur.Oodibussin kyydissä ainoastaan 40eur.
Lippu paikanpäältä 35eur

Myös perhepaketti sisältää 1-2 aikuinen,sekä 2-3 lapsen sisäänpääsyn konserttiin.80eur.

Voitte kysyä konserttiin liittyvistä asiosta Pentiltä Pentthu@gmail.com
                                                   Puh.044 3023839
Oulujärvi tarvitsee Oodinsa!
Konserttiin pääsee myös veneellä.
Olkaa tästä asiasta yhteydessä Penttiin

Konserttialue ilmasta käsin.
BACK TO HISTORY: 
Oodi Oulujärvelle 2018 - konsertissa esiintyivät:
Oodi tarjoili la 21.7.2018 jälleen kattavan valikoiman suomalaista pop-, iskelmä- ja rock-musiikkia!


Vesterinen yhtyeineen aloitti konsertin  - kuuntele | DISCO

Vesterinen on suomalainen kuudesta jäsenestä koostuva iskelmäpoppia soittava
yhtye. Tero Vesterinen teki aikoinaan coverkeikkoja eri kokoonpanolla, kunnes vuonna 2006 alkoi syntyä omia biisejä ja vuodesta 2009 Tero on levyttänyt musiikkia Vesterinen yhtyeen nimissä.
Yhtye keikkailee aktiivisesti konserteissa ja klubeilla ympäri Suomea.


Konserttia jatkoi itse Edu Kettunen Duo - kuuntele | AUTIOILLA RANNOILLA

Edu Kettunen aloitti uransa 1980-luvun alussa Broadcast-yhtyeen kitaristina, mutta siirtyi  myöhemmin soolouralle. Edu Kettusen tunnetuin kappale on “Lentäjän poika” saman nimiseltä albumilta vuodelta 1986. Aikaisemmin Edu ei tuntenut esiintyvän taiteilijan roolia omakseen, josta syystä häntä nähtiin harvoin keikkailemassa lukuun ottamatta satunnaisia hyväntekeväisyyskonsertteja. Tilanne on viime vuosina muuttunut ja Edua nähdään suuren yleisön iloksi myös konserttilavoilla.


Konsertti-illan kruunasi Tuohimaa - kuuntele | TAIVAASTA PUDONNUT

Tuohimaa on suomenkielistä poppia ja rockia esittävä yhtye, joka perustettiin Oulussa 2014.

Yhtyeen solisti Lauri Tuohimaa säveltää biisit. Yhtyeen muut jäsenet ovat basisti Olli-Pekka Karvonen ja rumpali Antti Liimatainen. 

... ja kaiken tämän lisäksi Oodin jatkoilla lauteilla sähelsi
Murkina House Band
Murkina House Band'in musiikki voidaan lokeroida useampaan genreen, mutta pääpiirteittäin monipuolista groovaavaa rockia soittava yhtye saa kuuntelijassa aikaan monia eri tunnereaktioita.

Oulu/Vaala -akselilla toimivalta Murkina House Bandiltä tuli loppuvuodesta 2018 kolmas albumi nimeltään Relationships.

Kuuntele Last ray of sunshinetäältä.
                                                             

  
"Oodibussi" myytiin täyteen


*   *   *   *   *

Aikaisemmat Oodi Oulujärvelle -konsertit

Kesän 2017 huikea konsertti pidettiin Kolme Aittaa -nimisen maaseutumatkailuyrityksen konserttilavalla heinäkuun viimeisenä lauantaina aivan Oulujärven rannassa.
Konsertissa olivat mukana: Melrose - Tokela | Heli Kaltiokumpu | Pirulainen - Esa Alanko

Melrose on vuonna 1981 perustettu rockyhtye, joka on musiikissaan yhdistänyt perusrockkia rockabilyyn ja rockn`rolliin. Tämä rocktrio tunnetaan loistavasta livemeiningistä, joka tehoaa yhä vain faneihin pajasta ja paikasta riippumatta. Kevättalvella 2017 yhtye julkaisi uuden herkän "I`ll Let You know-singlen". Biisissä on #sopivasti Cissee ja vähän Agentsia eli aika paljon härmää ollakseen meidän tekemä", solisti ja kitaristi Tokela summaa.

Lappilainen Heli Kaltiokumpu on uusi mielenkiintoinen artisti, jonka popmusiikissa on jännittäviä vaikutteita mm. joikulaulusta ja elektronisesta musiikista. Helin musiikissa luonto ja sen mystiikka yhdistyvät ihmisen kokoisiin tarinoihin. Tämä artisti luo varmasti unohtumattoman tunnelman Oulujärven rantaan. Helin tummansävykäs lauluääni ja huikean taidokas bändi tulkitsevat kappaleet koskettavasti - melankolisesta haaveilusta tanssinriemuun.

Pirulainen on viiden hengen orkesteri, jonka musiikki on täynnä sielun paloa, raspia ja rouheaa akustista soundia. Erinomaisena livebändinä tunnettu yhtye on vakuuttanut yleisönsä niin festareilla kuin klubeilla. Pirulaisen musiikissa on vaikutteita vanhoista iskelmistä, amerikkalaisesta blues- ja folk-tyyleistä sekä rockista. Pirulaisen musiikki tulee iholle ja saa tanssimaan. Pirulaisen solistina on karismaattinen Esa Alanko. Kuuntele Pirulaista täältä.


* * * * * 
 Oodi Oulujärvelle 2016 -konsertti pidettiin 2.7.2016
Ihan ensiksi! Aurinkoiset kiitokset ihanalle yleisölle! 
Uudenkarhea konserttilava valmistui 06/2016.
Oodi Oulujärvellä -konsertti oli yksi kesän 2016 upeimmista kattauksista: Emma Salokoski, Pirulainen ja Slowly Riders Band
Konsertin aloitti klo 17 maissa Slowly Riders Band ja orkesteri esiintyi uudestaan myös illan viimeisimpänä bändinä. Slowly Riders Band soittaa menevää musiikkia 60 - 70- luvuilta tähän päivään. Setissä on mukana rock- ja blues-klassikoita lattarirytmejä unohtamatta. Kuuntele SRB:tä täältä sekä täältäBändin Facebook-sivut löytyvät täältä.


Emma Salokoski, SRB ja Pirulainen. 
 Konsertin pääesiintyjänä oli yksi Suomen tämän hetken sielukkaimmista artisteista - Emma Salokoski. Emma aloitti klo 18 maissa. Hänen tyylilajeinaan ovat jazz, soul ja pop. Moni hänen esittämistään teoksista on hänen itse tekemiään. Konsertissa Emma esiintyy kitaristi Jarmo Saaren kanssa. Jarmo puolestaan on yksi Suomen tämän hetken arvostetuimmista jazz-kitaristeista. Lisää Emmasta ja hänen musiikistaan täälläKuuntele Emman Kiellettyjä asioita täältäEmman huikean hieno Veden alla löytyy täältä.

Emman jälkeen esiintyi Pirulainen-orkesteri. Pirulainen on viiden hengen orkesteri, jonka musiikki on täynnä sielun paloa, raspia ja rouheaa akustista soundia. Erinomaisena livebändinä tunnettu yhtye on vakuuttanut yleisönsä niin festareilla kuin klubeilla. Pirulaisen musiikissa on vaikutteita vanhoista iskelmistä, amerikkalaisesta blues- ja folk-tyyleistä sekä rockista. Pirulaisen musiikki tulee iholle ja saa tanssimaan. Pirulaisen solistina on karismaattinen Esa Alanko. Kuuntele Pirulaista täältä.

Kiitokset vielä kerran kaikille mukana olleille!
Lataa tästä kolmeaittaa.fi QR-koodi puhelimeesi
* * * * *