Nyt!

Kolme Aittaa 

Ensi kesän Oodi Oulujärvelle -konsertti la 21.7.2018 klo 15-20Laitapa päivämäärä jo nyt kalenteriin! Lisätietoja Konsertit-välilehdellä. 

Avaamme ovet jälleen toukokuussa 2018. 

                             2017


Näkymä Oulujärvelle keittiökatoksesta. 
Katso! Täällä lennokas video Salmenrannalta (by Jonas Baublys).

Kausi 2017


Nöyrimmät kiitokseni asiakkailleni ja yhteistyökumppaneilleni! 
Mukana kireiden siimojen toteuttamisessa Oulujärven muikeilla kalavesillä tietysti Juha Aitan Atteson Fishing.

Tervetuloa haastamaan Kolme Aittaa ja tutustumaan palveluihimme.

Kalastus

Perinteisen lomailun lisäksi Kolme Aittaa sopii mainiosti "Uistelijat"-ryhmälle, sillä järvelle pääsee suoraan Kolmen Aitan rannasta. Tarvittaessa järjestämme myös uisteluveneen kippareineen ja kalastusvälineineen. Joten - ei muuta kuin laiturilta kyytiin. 

Ks. yhteistyökumppanit.

Juhlat Kolmessa Aitassa

Miltä kuulostaisi ainutkertainen juhlatilaisuus, johon kuuluisi "juhlakalun" uittaminen Oulujärvessä suoraan savusaunan lauteilta. Toki tarjoamme seurueellenne pitopalvelua kattauksineen ja majoituksineen ym. Teemme yhteistyötä paikallisten  lähiruokayritysten kanssa. Räätälöimme mahdollisuuksiemme mukaan palvelukokonaisuuden tarpeittenne mukaan.

Eräkämpälle rauhoittumaan

Kolmessa Aitassa voit rauhoittaa mieltäsi. Mieli lepää kummasti Eräkämpällä, ja voit saunan lämmetessä paistaa vaikka muurinpohjalettuja tai makkaraa. Ja saunan jälkeen eikun kiipeät "torniin"ja kuuntelet ympärille levittäytyvää kainuulaista luontoa.

Kivijärvi 

Valjuksen tilaan kuuluvalla Kivijärvellä tehtävä perinnemaisemointi vaatii paljon työtä. Kivijärviyhdistys kaipaa tukeasi. 

Lue lisää Kivijärvestä Eräelämyksiä-sivulta.

 Ystävällisin terveisin Pentti Huovinen